RYHMÄOHJAUS

AWARENESS TROUGH MOVEMENT -

TIETOISUUTTA LIIKKEEN KAUTTA -TUNNIT

Ryhmätunneilla tehdään ohjaajan sanallisessa ohjauksessa kevyitä, hienovaraisia liikesarjoja, jotka perustuvat tiettyyn toimintoon, esim. kurkotukseen. Tunneilla tutustutaan omaan tapaamme liikkkua sekä leikitellään uusilla mahdollisuuksilla liikettä varioimalla ja eriyttämällä. Kuinka tapamme käyttää kehoamme peilautuu myös omakuvaamme ja ajatteluumme?

Harjoitteet eivät ole voimistelua ja pelkkää fyysistä koordinaatioharjoittelua, vaan liikkeen havainnoinnilla luodaan tietoisuutta, totunnainen omakuva saa haasteen. Löytyykö uusia tapoja toimia, ajatella, tuntea ja aistia?

Asuna joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnit sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Feldenkrais-menetelmän avulla voit lähestyä potentiaaliasi, lisätä liikkuvuuttasi, löytää taloudellisuutta ja eleganssia liikkumiseesi ja parantaa elämän hallintaa.


TULEVIA KURSSEJA:

LÄHITUNNIT HUHTIKUUSSA 2024TORSTAISIN klo 11.30-12.30 Helsinki

TpMiilu, Korppaanmäentie 21 BL6, Pikku-Huopalahti

to 4.4 klo 11.30

to 11.4 klo 11.30

to 18.4 klo 11.30

Kertamaksu 17 euroa, kaikki kolme kertaa 45 euroa kerralla maksettuna, myös smartum ja e-passi käyvät.

Ilmoittautumiset raisa (at ) vennamo .com


FELDENKRAIS ÄÄNITTEITÄ NETISSÄ

Suomen Feldenkraisyhdistyksen 20-v juhlavuoden kunniaksi 2021 Feldenkrais-tuokioiden galleria löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.feldenkrais.fi. Vapaasti ja ilmaiseksi kuunneltavissa.

Tokrajärvi, Ilomantsin kurssipaikka.