RYHMÄOHJAUS

AWARENESS TROUGH MOVEMENT -

TIETOISUUTTA LIIKKEEN KAUTTA -TUNNIT

Ryhmätunneilla tehdään ohjaajan sanallisessa ohjauksessa kevyitä, hienovaraisia liikesarjoja, jotka perustuvat tiettyyn toimintoon, esim. kurkotukseen. Tunneilla tutustutaan omaan tapaamme liikkkua sekä leikitellään uusilla mahdollisuuksilla liikettä varioimalla ja eriyttämällä. Kuinka tapamme käyttää kehoamme peilautuu myös omakuvaamme ja ajatteluumme?

Harjoitteet eivät ole voimistelua ja pelkkää fyysistä koordinaatioharjoittelua, vaan liikkeen havainnoinnilla luodaan tietoisuutta, totunnainen omakuva saa haasteen. Löytyykö uusia tapoja toimia, ajatella, tuntea ja aistia?

Asuna joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnit sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Feldenkrais-menetelmän avulla voit lähestyä potentiaaliasi, lisätä liikkuvuuttasi, löytää taloudellisuutta ja eleganssia liikkumiseesi ja parantaa elämän hallintaa.


TULEVIA KURSSEJA:


23.9.2023

TURKUALKUSYKSYN TORSTAITUNTI MIILUSSA HELSINKI 21.9 ALKAEN


KESKIVIIKKOAAAMUTUNTI VIRGIINIA, HELSINKI 13.9 ALKAEN

Suomen Feldenkraisyhdistys järjestää kurssipäivän:

HENGITYS, LIIKE JA VUOROVAIKUTUS

Turku, 23.9.2023 klo 11.30-16.30, ilmoittautumiset t.e.valtonen@gmail.com, lisätiedot www.feldenkrais.fi, hinta 80 euroa. Kurssipäivä on kaikille kiinnostuneille avoin, tervetuloa mukaan !


VIIKKOTUNTI TORSTAISIN KLO 11.30-12.30

21.9, 28.9 ja 5.10.2023

Hinta 17 euroa kerta, 45 euroa kolme kertaa kerralla maksettuna

ilmoittautumiset raisa (at) vennamo .com

paikka TpMiilu, Korppaanmäentie 21 BL6, HelsinkiAAMUTUNTI KESKIVIIKKOISIN VIRGIINIA, HELSINKI, Vallila

Keskiviikkoaamutunti klo 9.30-10.45 13.9-4.10.2023

Ilmoittautumiset ja lisätiedot www.virgiinia.com, voi osallistua yksittäiselle tunnille tai koko jaksolle. Löytyy heidän kotisivuIlta tunnit alta, aamutunti ammattilaisille.

Tunti on kaikille Feldenkrais-työskentelystä kiinnostuneille avoin, erityisesti tanssijat tervetulleita

FELDENKRAIS ÄÄNITTEITÄ NETISSÄ

Suomen Feldenkraisyhdistyksen 20-v juhlavuoden kunniaksi 2021 Feldenkrais-tuokioiden galleria löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.feldenkrais.fi. Vapaasti ja ilmaiseksi kuunneltavissa.

Tokrajärvi, Ilomantsin kurssipaikka.