RYHMÄOHJAUS

 

AWARENESS TROUGH MOVEMENT - 

TIETOISUUTTA LIIKKEEN KAUTTA -TUNNIT 

Feldenkrais-tunti

 

Ryhmätunneilla tehdään ohjaajan sanallisessa ohjauksessa kevyitä, hienovaraisia liikesarjoja, jotka perustuvat tiettyyn toimintoon, esim. kurkotukseen. Tunneilla tutustutaan omaan tapaamme liikkkua sekä leikitellään uusilla mahdollisuuksilla liikettä varioimalla ja eriyttämällä. Kuinka tapamme käyttää kehoamme peilautuu myös omakuvaamme ja ajatteluumme?

Harjoitteet eivät ole voimistelua ja pelkkää fyysistä koordinaatioharjoittelua, vaan liikkeen havainnoinnilla luodaan tietoisuutta, totunnainen omakuva saa haasteen. Löytyykö uusia tapoja toimia, ajatella, tuntea ja aistia? 

Asuna joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnit sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Feldenkrais-menetelmän avulla voit lähestyä potentiaaliasi, lisätä liikkuvuuttasi, löytää taloudellisuutta ja eleganssia liikkumiseesi ja parantaa elämän hallintaa. 

 

maisema.jpg

 

TULEVIA KURSSEJA

 

TAMMIKUUN 2022 FELDENKRAIS TUNNIT

HELSINGISSÄ, TpMiilu, Korppaanmäentie 21 BL6

MAANANTAISIN KLO 13-14, 10, 17 JA 24.1.2022

Tunnin hinta on 15 euroa, kolme tuntia yheensä 40 euroa, myös Smartum ja e-passi käyvät maksuvälineinä

Ennakkoilmoittautuminen tunnille raisa (at ) vennamo.com.

Jos pandemiatilanne ei salli livetunteja pidän tunnit etänä skypen kautta.

.

FELDENKRAIS ÄÄNITTEITÄ NETISSÄ

Suomen Feldenkraisyhdistyksen 20-v juhlavuoden kunniaksi Feldenkrais-tuokioiden galleria löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.feldenkrais.fi , joka kuukausi eri ohjaaja. Vapaasti ja ilmaiseksi kuunneltavissa vuoden 2021 loppuun asti.

 

tokrajarvi.gif
Tokrajärvi, Ilomantsin kurssipaikka.