RYHMÄOHJAUS

AWARENESS TROUGH MOVEMENT -

TIETOISUUTTA LIIKKEEN KAUTTA -TUNNIT

Ryhmätunneilla tehdään ohjaajan sanallisessa ohjauksessa kevyitä, hienovaraisia liikesarjoja, jotka perustuvat tiettyyn toimintoon, esim. kurkotukseen. Tunneilla tutustutaan omaan tapaamme liikkkua sekä leikitellään uusilla mahdollisuuksilla liikettä varioimalla ja eriyttämällä. Kuinka tapamme käyttää kehoamme peilautuu myös omakuvaamme ja ajatteluumme?

Harjoitteet eivät ole voimistelua ja pelkkää fyysistä koordinaatioharjoittelua, vaan liikkeen havainnoinnilla luodaan tietoisuutta, totunnainen omakuva saa haasteen. Löytyykö uusia tapoja toimia, ajatella, tuntea ja aistia?

Asuna joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnit sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Feldenkrais-menetelmän avulla voit lähestyä potentiaaliasi, lisätä liikkuvuuttasi, löytää taloudellisuutta ja eleganssia liikkumiseesi ja parantaa elämän hallintaa.


TULEVIA KURSSEJA:

Feldenkrais-ryhmätunnit huhti-toukokuussa Helsingissä

VIIKKOTUNTI TORSTAISIN KLO 11-12 27.4, 4.5 ja 11.5.2023

Hinta 15 euroa kerta, 40 euroa kolme kertaa kerralla maksettuna

ilmoittautumiset raisa (at) vennamo .com

paikka TpMiilu, Korppaanmäentie 21 BL6

FELDENKRAIS ÄÄNITTEITÄ NETISSÄ

Suomen Feldenkraisyhdistyksen 20-v juhlavuoden kunniaksi 2021 Feldenkrais-tuokioiden galleria löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.feldenkrais.fi. Vapaasti ja ilmaiseksi kuunneltavissa.

Tokrajärvi, Ilomantsin kurssipaikka.