RYHMÄOHJAUS

 

AWARENESS TROUGH MOVEMENT - 

TIETOISUUTTA LIIKKEEN KAUTTA -TUNNIT 

Feldenkrais-tunti

 

Ryhmätunneilla tehdään ohjaajan sanallisessa ohjauksessa kevyitä, hienovaraisia liikesarjoja, jotka perustuvat tiettyyn toimintoon, esim. kurkotukseen. Tunneilla tutustutaan omaan tapaamme liikkkua sekä leikitellään uusilla mahdollisuuksilla liikettä varioimalla ja eriyttämällä. Kuinka tapamme käyttää kehoamme peilautuu myös omakuvaamme ja ajatteluumme?

Harjoitteet eivät ole voimistelua ja pelkkää fyysistä koordinaatioharjoittelua, vaan liikkeen havainnoinnilla luodaan tietoisuutta, totunnainen omakuva saa haasteen. Löytyykö uusia tapoja toimia, ajatella, tuntea ja aistia? 

Asuna joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnit sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Feldenkrais-menetelmän avulla voit lähestyä potentiaaliasi, lisätä liikkuvuuttasi, löytää taloudellisuutta ja eleganssia liikkumiseesi ja parantaa elämän hallintaa. 

 

maisema.jpg

 

TULEVIA KURSSEJANI

 

FELDENKRAIS-KESÄINTENSIIVI ETÄNÄ

 

 Feldenkrais-kesäintensiivi 10-14.6.2020 klo 11-12

Ohjaaja Raisa Vennamo

Hinta 60 euroa koko intensiivi

Työskentelemme skype-audioyhteydellä. Kurssi rohkaisee  itseohjautuvaan työskentelyyn. Tapaamme livenä joka päivä tunnin ajan, tunti on myös tallenteena osallistujien käytössä, ja voit toistaa sen omalla ajallasi, myös jos jonain päivänä et pääse mukaan 'suoraan lähetykseen'.

tiedustelut ja ilmoittautumiset Raisa

raisa ( at) vennamo. com

TULOSSA ELOKUUN ALUSSA

Elokuun alussa on suunnitteilla muutaman päivän ilta-intensiivi etänä, tarkemmat ajat selviävät heinäkuun loppupuolella.

FELDENKRAIS-KURSSI PYHÄJÄRVI HEINÄKUU

festivaali peruttu, kurssi peruttu

Täydenkuun Tanssit järjestää kaikille avoimen

FELDENKRAIS-KURSSIN Pyhäjärvellä 10-14.7.2020.

Ohjaaja Raisa Vennamo

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Täydenkuun Tanssit

 

tokrajarvi.gif
Tokrajärvi, Ilomantsin kurssipaikka.