YKSILÖOHJAUS

 

jumppasali.jpg

Moshe Feldenkrais nimesi menetelmänsä yksilöohjaus tunnit "functional integration" eli "toiminnon eheyttäminen". Opetus perustuu ohjaavan kosketukseen ja siinä käytetään oppilaan yksilölliseen tilanteeseen sopivia liikemanipulaatioita ja passiivista liikettä. Tunti tapahtuu usein työpenkillä maaten, mukavat vaatteet päällä.

Työskentely sopii erityisesti henkilökohtaisen teeman tai fyysisten ongelmien työstämiseen, stressinhallintaan, kehotuntemuksen lisäämiseen ja yleensä jokaiselle, joka haluaa oppia laajentamaan ja kehittämään itsensä käyttöä. 

Kyse on oppimisesta, ei hoidosta. Niinpä esim. hartiakivun ollessa kyseessä emme pyri hoitamaan kipua pois, vaan löytämään uusia tapoja liikkua ja hahmottaa kehoa. Näin voi oppia käyttämään hartioitaan osana kehon kokonaisuutta tavalla, joka ei kipeytä niitä. Kyse on valintojen löytymisestä.

Annan yksilöohjausta säännöllisesti Helsingissä Töölössä ja kurssien yhteydessä (kts. kurssikalenteri) muilla paikkakunnilla. Periodeittain työskentelen myös Ilomantsissa, missä minulla on toinen kotini. Erityisesti kesäaikaan annan yksilöohjausta Ilomantsissa, Pohjois-Karjalassa. 

 

yksiloopetus.jpg

 

Tuntihinta on:

  • 1 tunti 60 €
  • 3 tuntia 175 €
  • 5 tuntia 285 €

Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin kulttuuri- liikuntasetelit ja saldo sekä e-passi.

 

Tiedustelut ja ajanvaraus:

Raisa Vennamo puh. 0400 934 301 tai raisa(at)vennamo.com